RAKENNUSVALVONTA

RAKENNUSVALVONTA

Rakennusvalvonta on tärkeä osa rakennusprosessia, ja sen tehtävänä on varmistaa, että rakennukset ja muut rakennelmat täyttävät lain ja määräysten vaatimukset turvallisuudesta, terveydestä, ja toimivuudesta. Valvomme, että tilaaja saa urakoitsijalta sopimuksen sisällön mukaisen valmiin rakennuksen. Rakennusvalvonta on tarpeen sekä rakennuksen suunnitteluvaiheessa että sen valmistumisen jälkeen.

Lupien hakeminen, rakennustyön aikainen valvonta, tarkastukset sekä loppukatselmus ovat keskeisiä rakennusvalvonnan vaiheita. Tilaajan on hyvä valvoa, että edellä mainituista asioista pidetään kiinni ja ne hoidetaan asianmukaisesti. Tilaajan on tärkeää ymmärtää rakennusvalvonnan vaatimukset ja toimia yhteistyössä rakennusvalvontaviranomaisten kanssa varmistaakseen, että rakennusprojekti etenee suunnitelmien mukaisesti. Tämä sisältää esimerkiksi rakennuslupien hakemista ja tarvittavien dokumenttien toimittamista sekä yhteydenpitoa rakennusvalvontaviranomaisiin projektin etenemisen aikana.

Qtio Oy on ollut mukana suurissa ja merkittävissä projekteissa niin Helsingissä, Espoossa kuin ympäri Suomea. Tutustu lisää rakennusvalvontaprosessiin tai ota suoraan yhteyttä, niin voimme keskustella
aiheesta lisää.

OTA YHTEYTTÄ

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.