PALVELUT

Rakennuttamisen ja valvonnan palvelut:

Qtio Oy:n asiakkaana saat aina ammattitaitoista, yksilöllistä ja luotettavaa palvelua. Toimintamme kivijalan muodostavat laatu, innovatiivisuus sekä tavoitteellisuus. Avainhenkilöidemme ja yhteistyökumppaneidemme kokemus erittäin vaativista rakennuttamisprojekteista takaa sen, että antamamme lupaus pitää, pysyy ja kestää.

Palvelumme sisältö tarkennetaan aina tilaajan tarpeisiin sopivaksi.

Projektinjohto

Rakennushankkeen kokonaisuuden johtamista ja koordinointia. Varmistamme, että rakentaminen toteutuu organisoidusti, tehokkaasti sekä suunnitelmien mukaisesti. Hyvällä projektinjohdolla varmistetaan kustannustehokas rakentaminen.

Rakennuttaminen

Rakennuttajana työskentelemme tiiviisti tilaajan ja käyttäjän kanssa. Ohjaamme suunnittelua tehokkaasti suuntaan, joka auttaa saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen kaikille osapuolille.

Valvonta

Palvelemme valvonnassa yrityksiä, toimijoita ja yksityishenkilöitä kokonaisvaltaisesti sekä joustavasti. Olemme erikoistuneet hoivakiinteistöjen valvontaan, joita olemme valvoneet vajaa 200 hanketta. Tarvittaessa myös tehostettu LVI-töiden valvonta onnistuu.

Rakennuttamisen ja valvonnan muita palveluita:

- Hankesuunnittelu
- PTS -suunnitelmat 
- Peruskorjaukset
- Työturvallisuuskordinaattorin tehtävät
- Kosteudenhallintakordinaattorin tehtävät
- Määrä- ja kustannuslaskennat
- Kuntotutkimukset ja -arviot
- Takuutarkatukset ja kiinteistökatselmukset
- Asiantuntijalausunnot
- Due Diligence -palvelut
- Lämpökuvaukset

KÄYTÖSSÄMME OLEVIA OHJELMISTOJA